ESIINTYMISET:

Pub Markus, Äänekoski

la 7.12.2019, showtime noin klo 23

Jos haluat kuulla joululaulujen lisäksi muutakin loistavaa musiikkia, niin kannattaa tulla kuuntelemaan Voicea Pub Markukseen! Tarjolla on kahden setin verran vauhdikasta, intensiivistä ja välillä hieman tunteikastakin pop- ja rockmusiikkia. Viihtyminen on taattu!

Liput 5 € (vain ovelta)

 

Matkalla jouluun -konsertit (2019)

pe 20.12. klo 19 Lielahden kirkko, Tampere (vapaa pääsy)

ma 2.12. klo 19 Taulumäen kirkko, Jyväskylä (liput ennakkoon 12/15 €

Konserteissa kuullaan monipuolista joulumusiikkia aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Konserteissa Voicea säestää tuttuun tapaan Solitary Company -bändi (Pilvi Erkkilä piano, Konsta Lehmonen rummut, Timo Lehosvuo basso ja Juha Takanen kitara). Kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä, ja Taulumäen kirkossa vierailevina säestäjinä sellossa Elias Kahila sekä viulussa Iina Hirvonen.

WhatsApp Image 2019-11-25 at 16.52.34

Tapahtumat myös Facebookissa, klikkaa itsesi mukaan:

Taulumäen konsertti
Lielahden konsertti

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan joulunaika kanssamme!

…………..

 

Menneet:

Uptown Funk – Voice yläkaupungilla!

La 11.5.2019, klo 18, The Local Culture Hostel & Cáfe (Seminaarinkatu 32, Jyväskylä)

”Well it’s Saturday night and we in the spot. Don’t believe me just watch come on!”

Voice esiintyy pop-keikalla The Local Culture Café:ssa (Seminaarinkatu 32) lauantaina 11.5. klo 18. Luvassa on popmusiikin helmiä mukaansa tempaavina kuorosovituksina mm. Bruno Marsilta sekä Stevie Wonderilta. Voicea säestämässä Pilvi Erkkilä (piano) ja Timo Lehosvuo (basso). Kuoroa johtaa Tarja Erkkilä.

Keikalle on ilmainen sisäänpääsy, mutta voit tukea Voicen toimintaa vapaaehtoisella maksulla oman mielen mukaan. 😊 Tulethan keikalle ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti.

Mukana järjestämässä: The Local Culture Hostel & Cáfe.

———————

”Well it’s Saturday night and we in the spot. Don’t believe me just watch come on!”

Voice performs at pop gig in The Local Culture Café (Seminaarinkatu 32) on saturday 11th of May. Starting time 6 pm o’clock.

There is going to be in for bracing pop classics with choir arrangements. Example Bruno Mars and Stevie Wonder mentioned by name. Voice is accompanied by Pilvi Erkkilä (piano) and Timo Lehosvuo (bass). Choir is contucted by Tarja Erkkilä.

Gig is free of charge but you can support Voice choirs activities with voluntary consideration. 😊 Pay attention that you come early enough to gig because there is limited space.

Arranged with: The Local Culture Hostel & Cáfe.

Voicen Matkalla jouluun -konsertit vuonna 2018!

Ti 4.12.2018, klo 19, Taulumäen kirkko (Lohikoskentie 2, Jyväskylä)

Pe 7.12.2018, klo 19, Lielahden kirkko (Ollinojankatu 2, Tampere)

Ti 18.12.2018, klo 19, Hankasalmen kirkko (Kirkkotie 2, Hankasalmi)

Voicen Matkalla jouluun -konserteissa kuullaan monipuolista joulumusiikkia aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Tänä vuonna Voice saa Jyväskylän ja Hankasalmen joulukonsertteihinsa vierailevaksi solistiksi myös Vain elämää -ohjelmasta ja Aikakoneesta tutun Sanin. Kaikissa konserteissa Voicea säestää tuttuun tapaan Solitary Company -bändi ja kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä.

Tampereen konsertin järjestää Harjun seurakunta/ Lietsun gospelkirkko ja konserttiin on vapaa pääsy.

Hankasalmen konsertissa mukana yhteistyössä Hankasalmen seurakunta.

Taulumäen ja Hankasalmen konserttien liput (ennakko/ovelta):
Aikuiset (13/15€)
Opiskelijat (8/10€)
Lapset 7-12 v. (6/8€)
Maksuna käy käteinen, kortti tai Smartumin 5 euron arvoiset kulttuurisetelit.

Lipunmyynti ovelta alkaa molempien konserttien osalta klo 18:00.

Voit halutessasi varmistaa paikkasi konserteissa ja ostaa liput ennakkoon! Lippujen osto ennakkoon onnistuu seuraavilla tavoilla:

 • Osta lippu tuntemasi kuorolaisen kautta
 • Hankasalmelta kahvila Melli-Ellistä
 • Jyväskylässä Talola Designin (Puistokatu 5) toimistolta arkisin (ti-to) klo 10-14. Kysy Moonaa (040 171 6188) tai Jarnoa.
conv_2008_KULTTUURISETELI _VOUCHER_FRONTSIDE.indd

Smartumin kulttuurisetelit kelpaavat maksuvälineenä niin ennakkomyynnissä kuin ostaessasi lipun ovelta.
Varmistathan, että setelisi on voimassa vähintään vuoden 2018 loppuun saakka ja että kääntöpuolelta löytyy nimesi joko painettuna tai itse kirjoitettuna.
Emme valitettavasti voi ottaa vastaan maksuja Smartum-kortilla tai mobiilimaksuna. Konserttien lipunmyynnissä voimme vastaanottaa vain käteistä, sillä muihin maksutapoihin ei ole niihin tarvittavaa laitteistoa

Joulukonsertteja tukemassa:

 

hdc_logo

Viljo Vehviläinen Oy

ILOA Chairs logo

Utskrift

 

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan joulunaika kanssamme!

LRM_EXPORT_20171014_122753 (muok

Kuva: Timna Veijanen

solitary 2

Kuva: Kaisu-Leena Pekkanen / MuKuTa ry

sani 2

……………………………………………………………………………………….

Kiss From a Rose- konsertit

La 15.9.2018, klo 18, Jyväskylä Palokan koulukeskus (Koivutie 5)

Su 16.9.2018, klo 19, Hankasalmen monitoimitalo (Kirkkotie 3)

Kiss From a Rose- konsertti on rakennettu tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Bändisäesteisen kuoromusiikin lisäksi tarinaa kuljettavat eteenpäin tekstit ja kuvat. ”Jos toivoa saisin, sinut löytäisin. Jos tahtoa saisin, sinuun törmäisin.” Näillä sanoilla alkaa konsertti, joka sisältää niin suomen- kuin englanninkielistäkin pop- ja rock-musikkia laidasta laitaan. Konsertissa kuullaan raikkaina kuorosovituksina kappaleita muun muassa Tehosekoittimelta, Egotripiltä, Sealilta ja Daft Punkilta. Voicea säestää tuttuun tapaan Solitary Company-bändi, kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä, ohjauksesta vastaa Tuuli Peltomaa ja konsertit kuvittaa Marika Nurmela. Väliajalla on tarjolla pientä korvausta vastaan kahvia, teetä, mehua ja purtavaa.

Tervetuloa!

Kiss From a Rose -konsertteja tukemassa:

……………………………………………………………………………………….

Yläkaupungin Yö 2018

la 19.5. klo 21:00-21:45, Jyväskylän yliopiston vanha juhlasali Seminarium (Seminaarikatu 15)

Voice on jälleen mukana Yläkaupungin Yössä! Tule kuulemaan mukaansa tempaavaa ohjelmistoamme Seminarium -saliin. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoa tapahtumasta Yläkaupungin yön nettisivustolta.

……………………………………………………………………………………….

Ravintola Hankala

La 26.5. klo 21:00, Hankasalmi

Voice viihdyttää jälleen keväistä ravintolakansaa! Illan aikana on tarjolla kahden setin verran vauhdikasta, tunteikasta sekä dramaattista meininkiä kevyen säestyksen kera. Varaa siis jo ajoissa vapaailta kalenteriisi ja suuntaa viettämään huippuilta kanssamme!

Liput 10 €

Ravintola Hankalan nettisivut täällä.

……………………………………………………………………………………….

Joulukonsertit 2017

su 10.12. klo 19 Hankasalmen kirkko

ma 11.12. klo 19 Taulumäen kirkko, Jyväskylä

Konsertoimme yhdessä Sanin ja Tommi Soidinmäen kanssa, joiden ihana yhteiskappale Ensilunta on saanut runsaasti radiosoittoa ja kuuntelukertoja suoratoistopalveluissa.

 

Joulukonserttien sisältö on upeiden solistien ansiosta täysin ainutkertainen. Konserteissa kuullaan rakastettuja joululauluja kuoron ja molempien solistien esittämänä sekä uudempia säveliä, kuten esimerkiksi solistien yhteinen kappale Ensilunta.  Monet tututkin joululaulut ovat saaneet tätä konserttia varten uuden, raikkaan sovituksen!

Voicen rinnalla jo vuosia kulkenut Solitary Company -bändi säestää myös joulukonserteissa. Lisätunnelmaa säestykseen tuo jousitrio.
Kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä.

Liput (sama hinta ovelta ja ennakkoon):

Aikuiset 20€
Nuoret (12-17v.)/opiskelijat 12€
Lapset (7-11v.) 8€
Lipunmyynti ovelta alkaa molempien konserttien osalta klo 18:00.

Voit halutessasi varmistaa paikkasi konserteissa ja ostaa liput ennakkoon! Lippujen osto ennakkoon onnistuu seuraavilla tavoilla:

 • Osta lippu tuntemasi kuorolaisen kautta
 • Hankasalmelta kahvila Melli-Ellistä
 • Maksamalla lippujen summan (aikuinen 20€, opiskelija ja nuori 12-17 v. 12€, lapsi 7-11 v. 8€) suoraan Kuoroyhdistys Voice Ry:n tilille (FI17 1047 3000 1081 56) viitenumerolla (1012).
  Maksettuasi liput, ilmoita nimesi, lippujen määrä sekä konsertti johon osallistutte sähköpostilla osoitteeseen: jarnoauvinen@elisanet.fi tai suoraan tuntemallesi kuorolaiselle. Jos haluatte ostaa liput henkilökohtaisesti Jyväskylässä, ottakaa yhteyttä edellä mainittuun sähköpostiin.
conv_2008_KULTTUURISETELI _VOUCHER_FRONTSIDE.indd

Smartumin kulttuurisetelit kelpaavat maksuvälineenä niin ennakkomyynnissä kuin ostaessasi lipun ovelta.
Varmistathan, että setelisi on voimassa vähintään vuoden 2017 loppuun saakka ja että kääntöpuolelta löytyy nimesi joko painettuna tai itse kirjoitettuna.
Emme valitettavasti voi ottaa vastaan maksuja Smartum-kortilla tai mobiilimaksuna. Konserttien lipunmyynnissä voimme vastaanottaa vain käteistä, sillä muihin maksutapoihin ei ole niihin tarvittavaa laitteistoa

Joulukonsertteja tukemassa:

 

……………………………………………………………………………………….

7.10.2017 klo 14 – 19 Suomen 100 kauneinta kuorolaulua -maratonkonsertti

Voice on mukana Sulasolin Keski-Suomen piirin järjestämässä maratonkonsertissa ja teeman mukaisesti ohjelmistoon on poimittu helmet esittämistämme suomenkielisistä kappaleista.
Tarkempi tieto Voicen esiintymisajasta tiedotetaan kuoromme Facebook-sivulla, jota pääsee lukemaan myös ilman Facebook-tunnuksia.

Tervetuloa nauttimaan huikeasta kuorotapahtumasta, tilaisuuteen on vapaa pääsy. Konserttiin voi tulla kuuntelemaan kaikki laulut tai omaan aikatauluun
sopivana aikana.

Lisätietoa tapahtumasta Sulasolin sivustolta tai Facebook-sivulta.

……………………………………………………………………………………….

pe 5.5.2017 klo 21:00 Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi

Voice tuo energisen ja tuoreen ohjelmistonsa Revontulen lavalle Solitary Companyn säestyksellä. Tyylinsä mukaisesti kuoro tarjoaa menevää pop- ja rockmusiikkia perjantai-illan iloksi. Nostetaan yhdessä tunnelma kattoon, täällä saa myös tanssia!

Liput ennakkoon 8 €, ovelta 10 €.

Voit ostaa ennakkoliput tuntemasi kuorolaisen kautta, tai maksamalla lippujen summan 8€/hlö suoraan Kuoroyhdistys Voice Ry:n tilille (FI17 1047 3000 1081 56) viitenumerolla 1012.

Maksettuasi liput, ilmoita nimesi ja lippujen määrä sähköpostilla osoitteeseen: mervi.h.makela@gmail.com tai suoraan tuntemallesi kuorolaiselle.

……………………………………………………………………………………….


la 6.5.2017 klo 23:00, Ravintola Sohwi, Jyväskylä 

Ihan joka päivä ei törmääkään kuoroon baarikeikalla, mutta nyt se on mahdollista! Laulu raikaa pianon ja basson säestyksellä – tyylistä tinkimättä. Tule ihmeessä jakamaan erityislaatuinen tilaisuus kanssamme.

Vapaa pääsy!

……………………………………………………………………………………….


la 20.5.2017 klo 22:00 Yläkaupungin Yö, Jyväskylä

Yläkaupungin Yössä Voice tarjoaa ohjelmistostaan akustisen version Seminariumin juhlasalissa.

Vapaa pääsy

……………………………………………………………………………………….


su 28.5.2017 klo 18, Taulumäen kirkon messu, Jyväskylä

Voicelta kuullaan messun yhteydessä muutama gospel-henkinen kappale.

Vapaa pääsy

……………………………………………………………………………………….

Torshällan 700-vuotisjuhla

Voice-kuoro osallistuu Torshällan 700-vuotisjuhlallisuuksiin. Esiinnymme juhlien avajaisseremoniassa Torshällan Raatihuoneentorilla, sekä erillisessä kirkkokonsertissa Torshällan kirkossa. Tapahtumat ovat ilmaisia. Voice-kuoro ja Solitary Company omasta puolestaan toivottavat kaikki tervetulleiksi juhlistamaan Torshällan 700-vuotista taivalta.

pe 24.2.2017 klo 15-16 Raatihuoneentori Torshälla (avajaisseremonia)
la 25.2.2017 klo 13-15 Torshällan kirkko (konsertti)

Konsertit johtaa: Tarja Erkkilä
Säestys: Solitary Company

Lisätietoja: http://torshalla700.se/

……………………………………………………………………………………….

Matkalla jouluun – konsertit 2016

Matkalla jouluun – konserteissa kuullaan raikkaita versioita niin perinteisistä kuin uudemmistakin joululauluista Voicen heleään tyyliin.

su 27.11. klo 19:00 Hankasalmen kirkko
ke 30.11. klo 19:00 Taulumäen kirkko (Jyväskylä)

Aikuiset 10 €
Lapset (alle 16-vuotiaat) 5 €
HUOM! Maksuvälineenä käy vain käteinen tai Smartumin 5 € arvoiset kulttuurisetelit.

Voit ostaa ennakkoliput tuntemasi kuorolaisen kautta, tai maksamalla lippujen summan suoraan Kuoroyhdistys Voice Ry:n tilille (FI17 1047 3000 1081 56) viitenumerolla (1021).

Maksettuasi liput, ilmoita nimesi, lippujen määrä ja osallistutko Jyväskylän vai Hankasalmen konserttiin sähköpostilla osoitteeseen: jarnoauvinen@elisanet.fi tai suoraan tuntemallesi kuorolaiselle.

Konsertit johtaa: Tarja Erkkilä
Säestys: Solitary Company

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan joulunaika kanssamme!matkalla-jouluun-konsertteja-tukemassa

……………………………………………………………………………………….

Kihveli Soikoon – tapahtuma

su 17.7.2016, klo 13 – Hankasalmen asema

Hyvän tuulen päivinäkin tunnettu Kihveli Soikoon! kerää Hankasalmen  rautatieasemalle viikonlopun aikana yli 5000 kävijää. Luvassa on iloa, hyvää meininkiä, mahtavia konsertteja, hymyjä, tanssijalan vipatusta, jammailua ja paljon muuta…

Katso lisätietoa:

http://www.kihvelisoikoon.com/

……………………………………………………………………………………….

VOICE-kuoro Yläkaupungin Yössä 21.5.2016!

la 21.5.2016,  klo 21 – Jyväskylän yliopiston vanha juhlasali – Seminarium

Kaikki siis yhdessä koossa katsomaan meitä Yläkaupungin Yöhön. Luvassa uutta, vanhaa ja legendoja… 😉 Tervetuloa!

Katsopas lisätietoa: http://www.ylakaupunginyo.fi/esitys/voice/

……………………………………………………………………………………….

Kuorojen hyväntekeväisyyskonsertti

ti 26.4.2016, klo 18 – Taulumäen kirkko

Järjestäjänä Team Rynkeby.

Tämän riemukkaan hyväntekeväisyystapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä syöpää sairastavien lasten ja nuorten auttamiseksi Sylva ry:n kautta.

Käsiohjelma 10 euroa.
Lapset, opiskelijat ja eläkeläiset 5 euroa

https://www.facebook.com/events/1682556895341909/

……………………………………………………………………………………….

Joulun aikaan – konsertit 2015

su 29.11. klo 16, Lievestuoreen kirkko (konsertin jälkeen glögi- ja piparitarjoilu)

su 13.12. klo 19, Hankasalmen kirkko (vierailevana solistina Sani Aikakoneesta!)

Lämpimästi tervetuloa joulukonsertteihin kuuntelemaan kuinka joululaulut heläjää uudistuneen Voice- kuoron laulamana.

Ohjelma aikuiset 10€ ja lapset 5€ (vain käteinen tai Smartumin kulttuurisetelit)

……………………………………………………………………………………….

15th Moment -konsertit 2015

18.9. Suolahtisali, Suolahti klo 19 (tilanne 18.9.: lippuja saa myös ovelta, vain käteinen!)
19.9. Siltasali, Jyväskylä klo 19 (tilanne 19.9.: lippuja saa myös ovelta, vain käteinen!)

Johtaa Tarja Erkkilä
Säestys: Solitary Company
kesto n. 60 min, ei väliaikaa

Liput myy Tiketti.fi, hinnat alkaen  18 / 15,50 / 9,50  €
Suolahden  konsertin  liput voit ostaa tästä klikkaamalla ja Jyväskylän konserttiin liput tästä. Ennakkomyynti on avoinna molempina konserttipäivinä klo 15:00 saakka.

Lippuja saa myös ovelta, mikäli kaikkia ei ole myyty ennakkoon. Tiedotamme ovilippujen määrästä täällä nettisivuilla ja Facebook -sivullamme konserttipäivään saakka. Lippujen hinnat ovelta 20 / 16 / 10 €, maksu vain käteisellä.
Suosittelemme lipun hankkimista ennakkoon, jotta varmistat paikkasi yleisössä.

”Voice -kuoro is back ja syyskuussa vihdoin ehditään juhlia jo täyteen tullutta 15-vuotista taivalta!
15th Moment -konsertti esittelee sekä kokoonpanoltaan että biiseiltään uudistuneen Voicen! Luvassa on rytmijalkaa puhuttelevaa boogia, päätä nyökyttävää pop-rockia sekä tunnelmia kotimaasta ja kauempaa.
Esiintymisen energia näkyy ja laulamisen riemu kuuluu ammattitaitoisissa sovituksissa ja koreografioissa. Täällä ei pönötetä!”

Kirkko soi -tapahtuma Hankasalmen kirkossa helatorstaina 29.5.2014 klo 19:00.
Voice on mukana tapahtumassa lauluyhtyekokoonpanolla.

……………………………………………………………………………………….

Jokaisen Joulu -konsertit 2013:


La 23.11.2013 klo 19:00
, Taulumäen kirkko, Jyväskylä

La 30.11.2013 klo 19:00, Hankasalmen kirkko

Johtaa: Tarja Erkkilä
Säestys: Solitary Company

Ohjelma 10 €

Su 10.11.2013 klo 14:00 JHL:n hyväntekeväisyyskonsertti
Hankasalmen monitoimitalo, liput 10 €.
Tilaisuus on avoin kaikille!

……………………………………………………………………………………….

Voicen levynjulkkarikiertue: Kuoro korokkeella – Choir on stage

sunnuntaina 7.4. klo 16:00 Aalto-sali, Jyväskylä                                            Ennakkoliput hintaan 12/8 € (+ Tiketin toimituskulut) saatavilla Tiketin kautta: http://www.tiketti.fi/tapahtumat#q=voice-kuoro , liput ovelta 16/12 €.

sunnuntaina 14.4. klo 16:00 Savoy-teatteri, Helsinki
Liput 22/18/10 € (+ toimituskulut): http://www.lippupalvelu.fi/event/kuoro-korokkeella-choir-on-stage-voicen-levyjulkistamiskonsertti-lippuja/104479

sunnuntai 12.5. klo 14:00 Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi.                                 Ennakkoliput hintaan 8 € (+ Tiketin toimituskulut)  saatavilla Tiketin kautta: http://www.tiketti.fi/tapahtumat#q=voice-kuoro , liput ovelta 12 € ja perhelippu 30 € (sis. 2 aikuista ja alaikäiset lapset, ei ennakkomyynnissä).

Konsertti sisältää vaikuttavan valikoiman koti- ja ulkomaisia pop- ja rock-covereita sekä kuoron omia uusia popbiisejä – näyttävää lavashowta unohtamatta!

Johtaa Tarja Erkkilä

Säestävänä bändinä Solitary Company:
Samuli Erkkilä – kitara
Joni Suhonen – koskettimet
Pilvi Erkkilä – piano
Roope Lehmonen – basso
Konsta Lehmonen – rummut
Antti Kuusela – trumpetti
Ukko Heinonen – saksofoni

tiketti_white_horizontal2013

……………………………………………………………………………………….

Jokaisen joulu -konsertit:

sunnuntaina 9.12.2012 Alavieskan kirkossa klo 15:00, ohjelma 10/7 €

perjantaina 14.12.2012 Hankasalmen kirkossa klo 19:00, ohjelma 10/7 €

lauantaina 15.12.2012 Jyväskylässä, Taulumäen kirkossa klo 18:00, ohjelma 10/7 € HUOM!
Voit varmistaa paikkasi Taulumäen konsertissa ostamalla ohjelman ennakkoon! Jyväskylässä ennakkomyynnistä vastaavat Harjun Paperi (Yliopistonkatu 6B) ja Cantinovum-kuoro.
Kysy ohjelmia suoraan cantinovumlaisilta tai lähetä ostopyyntösi: keikat@cantinovum.fi.

Edullisempi hinta ohjelmista opiskelijakortilla.

Konsertit johtaa Tarja Erkkilä 

Säestys:

Antti Ikonen ja Ulla Kekko – viulu
Samuli Erkkilä – kitara
Pilvi Erkkilä – piano
Konsta Lehmonen – perkussiot
Roope Lehmonen – basso
Joni Suhonen – koskettimet

Taulumäen konsertissa Ulla Kekon tilalla viulistina Iina Hirvonen.

sunnuntaina 19.8.2012 klo 15 Hankasalmen Kyläjuhlat, Ruokoniemen ranta, Hankasalmi. Lippu sunnuntaille 15 €, koko viikonlopun passi 30 €. Lipunmyynti ovelta ja ennakkoon lippuja ostettavissa Hankasalmelta Rantabaarista, Rautiasta tai Melli-Ellistä.

sunnuntaina 22.7.2012 noin klo 15 esiintyminen Mikkelin Kuninkuusraveissa.

lauantaina 17.12. klo 19, Hankasalmen kirkko Tuikkikaa, oi joulun tähtöset  -joulukonsertti

perjantaina 23.9. klo 19.00 Popin ja rockin klassikoita, Ylivieskatalo Akustiikka, Ylivieska                                   Liput 20€ / 10€ lapset

lauantaina 15.10. klo 16.00 Oktoberfest, Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi                                                                                                            Liput 10€

sunnuntaina 18.9. klo 19.00 Athenis Finlandae -tapahtuman päätöskonsertti, Jyväskylä.

keskiviikkona 7.9 Jyväskylän yliopiston avajaiset

perjantaina 2.9. Sotaveteraanien juhla, Hankasalmi

sunnuntaina 17.7. klo 14.00 Kihveli Soikoon!, Hankasalmi

keskiviikkona 6.7. klo 19.00, Häyrylänranta POP, Konnevesi

su 8.5. klo 13 ja 16
Voice – Suomen paras kuoro 2011
voittokonsertit

 • Lomakeskus Revontulessa, Revontulentie 1, Hankasalmi
 • ”mitalikahvit” puoli tuntia ennen esitysten alkua
 • Paikkoja konserttiin voi varata numerosta 050 367 6602 (ma-pe 9-16)
 • Vapaaehtoinen pääsymaksu Voicen hyväksi

Lämpimästi tervetuloa!

la 7.5. Voice vierailee Suomen paras kuoro -kisassa toiseksi tulleen Ruamjain klo 15 alkavassa kevätkonsertissa Jyväskylän yliopiston juhlasalissa C1. Liput 8/5 euroa.

Koko illan ohjelmistot

 • Popin ja rockin klassikoita
 • Joulun lauluja
Advertisement